Informatii utile tigara electronica

Pareri(reale) tigara electronica

Pareri(reale) tigara electronica

Mă bucură că vizitatorii acestui site mi-au scris personal împărtăşindu-mi experienţele lor cu ţigările electronice. Mă bucură într-adevăr să văd că încă un fost fumător pledează pentru ţigara electronică.

Ceea ce mă bucură nu este numai faptul că oamenii optează pentru ţigara cu pulverizare, dar mai ales faptul ca o persoană poate să-şi schimbe stilul de viaţă in felul acesta.

Cum functioneaza tigara electronica (forum)

Cum functioneaza tigara electronica (forum)

Ceva ce pare atât de real, se simte şi chiar are gustul unei ţigări adevărate cu tutun – aceste ţigări electronice "fără fum" au la bază aceleaşi principii mecanice.

Ţigările electronice eliberează un vapor de apă aproape inodor, dar în realitate, este doar ţigara electrică mistică. Ceea ce face ţigara electronică mai bună decât ţigara tradiţională este tocmai conţinutul acestui produs inovativ

Tigarile electronice - alternativa perfecta

Tigarile electronice - alternativa perfecta

Cu multitudinea de informaţii cu privire la modul de utilizare al ţigării cu tutun, nu e de mirare de ce consumatorii sunt în căutarea unei alternative. Tigarile electrice sau tigările electronice par a fi alternativa perfectă.

Ţigările electronice se adresează categoriei de persoane care doresc să se bucure de nicotină dar vor să evite substanţele chimice dăunătoare cum ar fi acid cianhidric, amoniac şi acetol cu efecte adverse asupra sănătăţii acestora.
Acest tip de ţigări folosesc cartuşe de înlocuire a nicotinei.

Beneficii Tigari Electronice

Beneficii Tigari Electronice

Desi, cativa ani in urma ar fi parut absurd sa vorbim de tigarile electronice, acum nu mai este. Acum ni se ofera o alternativa viabila la fumat, promovand ideea de fumat sigur. Avantajul este ca tigara electronica nu este ca o tigareta obisnuita. Este de fapt un dispozitiv electronic care faciliteaza fumatul. Cu ajutorul tehnologiei electronice aceasta tigareta produce fumtigatorului o senzatie similara cu cea a unei tigarete originale.

Pentru fumatorii obisnuiti, dependenta de tigari este data de nicotina.

Clienti multumiti

Sunt multumit de tigarile elctronice comadate. Le folosesc de cateva luni si nu am avut nici o problema.

Valentin Boruga, Bucurestiwebstage